Belgische makelaar zorgt ook voor woninginrichting

Een huis kopen en er meteen 3D-plannen bij krijgen voor de verbouwing, of de woninginrichting laten regelen door een interieurarchitect. Dat zijn diensten die Vastgoedgroep Hillewaere in België aanbiedt via de nieuwe bedrijfstak Home by Hillewaere.
Hillewaere bezit tien vastgoedkantoren in Antwerpen, Gent en in Hasselt. Met de nieuwe bedrijfstak wil het makelaarskantoor inspelen op de ‘ontzorgingssfeer’ die op alle vlakken heerst bij de Vlamingen. “De aankoop van een woning is een belangrijke trigger voor allerlei beslissingen zoals verbouwingen, renovaties, aankoop van meubelen. Onze makelaars merken al een tijd op dat klanten vragen om hen daarbij te helpen”, aldus het makelaarskantoor in Het Laatste Nieuws.
Idee van de kosten
Home by Hillewaere wil de plannen voor woninginrichting meteen concreet maken en eventueel uitvoeren. “Op basis van 3D-plannen wordt het mogelijk om een idee te krijgen van de kosten van de werken die moeten gebeuren.”
Snelle keukenrenovatie
Er zijn verschillende opties, zoals een keuken die in maximaal twee tot drie weken wordt vernieuwd. Of een likje verf voor huizen die moeilijker verkoopbaar blijken. Omdat elk project uniek is, zijn er geen vooraf bepaalde tarieven.

In zee met een interieurarchitect
Het makelaarskantoor gaat in zee met interieurarchitect Stephanie Hermans. “We geven onze klanten onafhankelijk advies, verrassen hen met nieuwe invalshoeken en praktische, passende alternatieven.”
De frisse blik van een interieurarchitect kan zorgen voor eigentijdse keuzes, zoals kleine lichtpunten in niet te volle kamers. Maar ook meubels die in het oog springen, bijvoorbeeld een industriële eetkamerstoel.
Ook ten bate van de vlotte verkoop van een huis kan het lonen om extra aandacht te besteden aan een mooie, rustige inrichting.

interieur, interieurarchitect, Nieuws, styling, Verbouwen, woninginrichting