MakelMail heet voortaan Nexxtmove

Online marketingbedrijf MakelMail heet vanaf nu Nexxtmove. Die naam past beter bij de uitbreiding van de dienstverlening, waar e-mailmarketing slechts een onderdeel van is. Naast e-mailmailmarketing worden socialmediamanagement en datadiensten toegevoegd.
“Wij willen online marketing voor makelaars vereenvoudigen.” zegt directeur Arnaud Geeve. “Doordat wij meer gaan aanbieden dan alleen nieuwsbrieven past de naam MakelMail niet meer. Die naam past ook bij de propositie inzicht in wie wil verhuizen.” Behalve socialmediamanagement gaat Nexxtmove ook datadiensten aanbieden, zoals makelaars op de hoogte brengen als het op basis van big data aannemelijk is dat iemand wil verhuizen.
De nieuwe tool
Veel makelaars zijn actief op social media. Voornamelijk op Facebook, Instagram, Twitter en zakelijk via LinkedIn. Daarom biedt Nexxtmove socialmediamarketing aan. Een grote focus van de applicatie is tijd besparen. “Ons doel is om te ontzorgen” zegt Geeve. “Goede content schrijven kost veel tijd, dat willen wij voor de makelaar doen zodat zij zich kunnen richten op het aan- of verkopen van woningen.”
Dit ontzorgen gebeurt door vanuit één plek alle socialmediaposts klaargezet kunnen worden. Hierdoor hoeft de makelaarniet meer in te loggen op individuele kanalen.
Woningpresentatiesysteem
Nexxtmove heeft een woningpresentatiesysteem ontwikkeld waarbij de makelaar zelf een presentatiestijl selecteert om in de tool het woningaanbod te delen. “Hierdoor hoef je niet meer te werken met programma’s zoals Canva of Photoshop, wij hebben er al veel gemaakt.” zegt Geeve. “Zo bieden we kwaliteit met minimale investering.”
Toekomstvisie
Voor 2020 staan er meer vernieuwingen op de planning. “We willen het online verkeer voor de makelaar meer inzichtelijk maken.” aldus Geeve. “Alle bezoek op de website van deelnemende makelaars wordt nu gevolgd. Hier krijgt de makelaar interessante inzichten. Meer klanten voor minder geld. Dat is ons doel voor de makelaardij.”
Meer informatie: https://www.nexxtmove.nl/

big data, makelaarsdiensten, MakelMail, Marketing, Nexxtmove, Nieuws, Ondernemen, Online en digitalisering, social media