Mario Cosman nieuwe voorzitter NRVT

Mario Cosman is benoemd tot voorzitter van het NRVT, het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs. Hij volgt hiermee Aart Hordijk op, die deze rol ad interim vervulde. Cosman was hiervoor voorzitter van de Centrale Raad van NRVT en is al lange tijd betrokken bij het NRVT.
Eind december 2019 trad Hamith Breedveld terug als voorzitter van het NRVT. Hij speelde een cruciale rol in de positionering van het NRVT, naar een gezaghebbend orgaan voor vastgoedtaxaties in Nederland. Sindsdien trad Aart Hordijk ad interim op als voorzitter.
Cosman over zijn nieuwe functie: “De goede basis die het vorige bestuur heeft neergezet, wil ik verder verstevigen en uitbouwen. Dit moet ervoor zorgen dat de titel Register-Taxateur wordt gekend, herkend en erkend als kwaliteitskeurmerk. De samenwerking met brancheorganisaties, opdrachtgevers, NWWI en toezichthouders wil ik daarbij versterken.
Daadkrachtige voorzitter
“Nu er in de persoon van Mario Cosman een daadkrachtige voorzitter gevonden is, is het moment voor mij gekomen om terug te treden als bestuurder”, aldus Aart Hordijk. “Op verzoek van de Raad van Toezicht blijf ik aan als adviseur ter ondersteuning van NRVT op taxatie-technisch en internationaal gebied”.
Het bestuur van  het NRVT bestaat per 30 maart 2020 uit Mario Cosman, Ad Buisman en Jaap Reijnders. Een opvolger voor Cosman als voorzitter van de Centrale Raad van het NRVT wordt op dit moment geworven.
Het NRVT bewaakt, waarborgt en bevordert de onafhankelijkheid, integriteit en kwaliteit van de Register-Taxateur en dient, als centraal register van vastgoedtaxateurs, het publiek belang van vastgoedwaarderingen.
 

Geen categorie, Mario Cosman, Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, Nieuws, Personalia, taxateurs, Taxeren