Mogelijkheden en valkuilen in vastgoed op het Vastgoedsymposium 2020-2021

Partnercontent van Het Vastgoedsymposium
Dit jaar is Vastgoed Actueel betrokken geweest bij het Vastgoedsymposium op 16 april, een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door studenten voor de nieuwe generatie vastgoedprofessionals. Kennisuitwisseling tussen bedrijven en deze jonge garde staat daarbij voorop. Ieder jaar wordt een actueel thema binnen het vastgoed belicht door middel van interactieve workshops, lezingen en een paneldiscussie met voldoende ruimte voor interactie tussen bedrijven en studenten. De informele netwerkborrel na afloop vormt daarbij een geschikte gelegenheid om met elkaar kennis te maken.

Dit jaar is er gekozen voor het thema: Opportunities in Real Estate, never waste a good crisis! Onder leiding van onze dagvoorzitter Sander Schimmelpenninck zijn daarbij de effecten van de coronacrisis op de vastgoedsector belicht. Waar liggen mogelijkheden? Wat zijn de valkuilen? Maar ook, wat zullen de trends zijn binnen het vastgoed na deze crisis? En welke positie neemt de nieuwe generatie vastgoedprofessionals daarbij in? Deze vragen zijn besproken door de betrokken bedrijven en studenten in verschillende workshops en lezingen om tot nieuwe inzichten te komen.
Lijkt u dit een geschikt evenement om uw visie op de vastgoedsector te etaleren? Of wilt u graag in contact komen met de nieuwe generatie vastgoedprofessionals? Schroom niet ons te mailen op: companyrelations.vgs@gmail.com of ga naar onze site: www.hetvastgoedsymposium.nl en wellicht dat we u volgend jaar tegenkomen bij de vijftiende editie van het Vastgoedsymposium!

Blog, Evenementen, Het Vastgoed Symposium