NieuwWonen Natuurlijk Brabant 17e platform landelijk concept

Van het concept NieuwWonen Nederland is het 17e platform gelanceerd: NieuwWonen Natuurlijk Brabant. Actuele en toekomstige nieuwbouwplannen in de regio Tilburg en Breda worden op deze site aan consumenten gepresenteerd.
Het online platform is gelanceerd door Lelieveld Makelaardij en Klijsen Makelaars & Taxateurs. Lokale woonwensdata worden gecombineerd met de woningmarktdata van NVM, CBS en funda. De leden van Nieuw Wonen Nederland, NVM Nieuwbouwspecialisten, vertalen deze data naar een gefundeerd advies ten behoeve van hun opdrachtgevers en voor toekomstige woningbouwlocaties.
Consument wordt periodiek geïnformeerd
“Het mes snijdt aan twee kanten”, licht Ard Klijsen van Klijsen Makelaars & Taxateurs toe. “Enerzijds worden consumenten op zoek naar een nieuwbouwwoning periodiek geïnformeerd en zodoende voorzien van een goed overzicht van de beschikbare en toekomstige nieuwbouwprojecten in de regio’s Tilburg en Breda. Anderzijds wordt het aankoopproces voor de consument en het contact met de makelaar makkelijker gemaakt, en informeren wij onze opdrachtgevers realtime over de stand van zaken.”
Nieuwbouwwoningzoekers worden aan de hand van een door hen zelf aangemaakt woonprofiel attent gemaakt op nieuwe projecten die passen bij hun woonwensen.
NieuwWonen Natuurlijk Brabant het 17e platform
NVM-makelaars gespecialiseerd in nieuwbouw namen enkele jaren geleden het initiatief om NieuwWonen Nederland op te zetten. Het doel is zoveel mogelijk toekomstige en actuele nieuwbouwprojecten te presenteren op regionale platformen. Met de komst van NieuwWonen Natuurlijk Brabant – het 17e NieuwWonen-platform – wordt het landelijk netwerk van nieuwbouwplatformen steeds completer. Eerder dit jaar werden door makelaars NieuwWonen Regio Alkmaar, NieuwWonen Venlo en NieuwWonen Eindhoven opgestart.
Nieuwbouwplannen afgestemd op de consument
De NVM Nieuwbouwspecialisten staan in contact met ruim 100.000 nieuwsbriefabonnees en woningzoekenden. De informatie die tussen hen wordt uitgewisseld, levert een schat aan informatie op over de hedendaagse woonbehoefte. Informatie die door ontwikkelaars en architecten gebruikt kan worden bij het vaststellen van woningindelingen, zodat deze aansluiten bij de vraag.
Harmen van Dam, directeur van Nieuw Wonen Nederland, benadrukt: “Een passende woning hoeft niet duurder te zijn, maar vergroot wel het woonplezier van de consument en zorgt voor een meer duurzame woningmarkt”.
 

Marketing, Nieuwbouw en projectontwikkeling, nieuwbouwwoning, Nieuws, NieuwWonen Nederland, Online en digitalisering