Steeds meer makelaarskantoren kiezen voor uitbesteden backoffice

Jij kent het gevoel vast wel. Maandagochtend om 9 uur starten je eerste bezichtigingen en voordat de eerste kijkers zijn vertrokken, heb jij alweer vijf gemiste oproepen. Dit zorgt ervoor dat jouw kantoor slecht bereikbaar is en dat er mogelijk leads verloren gaan.
Partnercontent van Real Estate Office Centre (REOC)
Hoe zorg je ervoor dat jouw kantoor op ieder moment van de dag goed bereikbaar is? De afgelopen jaren hebben klanten steeds hogere verwachtingen voor wat betreft de snelheid in reactie, zowel per telefoon, WhatsApp of chat. Het niet snel kunnen beantwoorden van een telefoontje zorgt dan ook al gauw voor een negatief beeld van jouw kantoor.
Om ervoor te zorgen dat jouw klanten altijd snel en professioneel geholpen worden, gaan steeds meer makelaars en taxateurs over op het gebruik van een externe backoffice. Via deze dienstverlening zorg jij ervoor dat jouw kantoor altijd bereikbaar is. En dat klanten nog steeds dezelfde service en kwaliteit ervaren die ze van jou kunnen verwachten.
Backofficediensten exclusief voor makelaars en taxateurs
Real Estate Office Center (REOC) levert backofficediensten exclusief voor makelaars en taxateurs. Hierdoor kun jij je klanten tijdens een bezichtiging of gesprek de volle aandacht geven die zij verdienen. Zonder dat jij je druk hoeft te maken dat je die belangrijke leads mist.
REOC neemt namens jouw kantoor zes dagen per week de telefoon op en plant desgewenst direct afspraken in jouw Kolibri- of Realworks-agenda. Maar ook met het uitwerken van taxatierapporten en het opstellen van koopovereenkomsten kan REOC jou helpen. Zelfs het direct nabellen van leads behoort tot de mogelijkheden. Zo vergroot jij de kans op een succesvolle verkoopopdracht!
Of je nu structureel of alleen ten tijde van drukte behoefte hebt aan ondersteuning, allebei is mogelijk. Wil jij meer weten over de mogelijkheden voor jouw kantoor of de ervaringen van de meer dan 200 kantoren die je al voor gingen? Check REOC.nl voor een maand gratis uitproberen of bel ons op 070-8200400. We bespreken graag welke diensten het beste bij jouw kantoor aansluiten.

backoffice, Blog, koopovereenkomst, leads, Personeel & opleiding, REOC, taxatierapporten, verkoopopdracht